Find Plakat blandt 1500+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående plakater er senest opdateret i dag (16/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Rammen.dk, det helt rigtige sted at finde plakater. Vi har udvalgt 1500 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det plakat tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 1500 forskellige plakater fra 34 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Citatplakat Plakat - A3 - We Grow Old

Citatplakat Plakat - A3 - We Grow Old

249,95 kr.

149,97 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 50x70 - Grow Your Own Luck

Vissevasse Plakat - 50x70 - Grow Your Own Luck

399,95 kr.

239,97 kr.

Billede af Western cowboy dusør plakat - 50x38 cm

Western cowboy dusør plakat - 50x38 cm

49 kr.

35 kr.

Billede af Kat - Plakat

Kat - Plakat

89 kr.

71,20 kr.

Billede af 123 plakat - Tæl med os - 30x40 cm.

123 plakat - Tæl med os - 30x40 cm.

249 kr.

149,95 kr.

Billede af Plakat - Sweet Dreams

Plakat - Sweet Dreams

100 kr.

90 kr.

Billede af Plakat dekoration - Up and Down - 30x40 cm.

Plakat dekoration - Up and Down - 30x40 cm.

249 kr.

149,95 kr.

Billede af Cuts of Beef - Plakat

Cuts of Beef - Plakat

89 kr.

71,20 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 50x70 - Bay

Vissevasse Plakat - 50x70 - Bay

394,95 kr.

236,97 kr.

Billede af Citatplakat Plakat - A3 - Retro Synstavle - Sort

Citatplakat Plakat - A3 - Retro Synstavle - Sort

179,95 kr.

107,97 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 50x70 - Orangery

Vissevasse Plakat - 50x70 - Orangery

394,95 kr.

236,97 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 50x70 - ABC - Creme

Vissevasse Plakat - 50x70 - ABC - Creme

394,95 kr.

236,97 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 30x40 - Hand-Clapping Girls

Vissevasse Plakat - 30x40 - Hand-Clapping Girls

244,95 kr.

146,97 kr.

Billede af Citatplakat Plakat - B2 - Kylling - Molodi

Citatplakat Plakat - B2 - Kylling - Molodi

299,95 kr.

179,97 kr.

Billede af Hipd Plakat - A3 - Frø

Hipd Plakat - A3 - Frø

249,95 kr.

149,97 kr.

Billede af Pindsvin - plakat

Pindsvin - plakat

89 kr.

71,20 kr.

Billede af Krokodille højdemåler med navn - plakat

Krokodille højdemåler med navn - plakat

369 kr.

295,20 kr.

Billede af Vissevasse Plakat - 50x70 - Good Luck

Vissevasse Plakat - 50x70 - Good Luck

394,95 kr.

236,97 kr.

Billede af Blomst - Plakat

Blomst - Plakat

89 kr.

71,20 kr.

Billede af DIALÆGT Plakat - BEDSTEMOR

DIALÆGT Plakat - BEDSTEMOR

349 kr.

329 kr.

Du kigger lige nu på 1500 plakater fra 34 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: 4M A Little Lovely Company Alvilda Batman Bloomingville Cam Cam Chanel Dragon Ball Eeboo En Fant Flowerpot Fortnite Gurli Gris Hama Harry Potter Judex Kids By Friis Konges Sløjd Maileg Mandalorian Mikamax Peter Plys Pippi Pokémon Proraso Rains Ramasjang Sebra That's Mine Vissevasse Weber Woodland Yoda ferm LIVING

5 tips til at indrette med plakater

Synes du, at dine vægge trænger til et smart og personligt twist? De fleste går meget op i at gøre noget ud af den måde, de bor på. Man føler sig nemlig mere hjemme, hvis man også har gjort noget ud af personlig indretning, og derudover er det også noget æstetisk tilfredsstillende ved at bo pænt.

En meget simpel måde at gøre noget ud af indretningen på er ved at inddrage plakater. Uanset hvem man er, kan man nemlig finde en eller flere plakater, som passer perfekt ind i sin bolig - om man så er vild med farver og gang i den, eller om man er mere til den minimalistiske og klassiske stil, så skal der nok være nogle smukke plakater derude. Så se med her og få 5 gode tips til at indrette med plakater.

Personlig stil og smag er vigtig at tage højde for

Når du skal indrette med plakater, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du tager højde for din personlige smag og den måde, du generelt kan lide at indrette dig på. Plakater kan jo netop udtrykke en masse af din personlighed, så det er også vigtigt at vælge den helt rette.

Du kan eventuelt bruge lidt tid på at kigge på forskellige plakater, så du er helt sikker på, at du finder en, som er lige dig. Det kan være, at du er en kreativ type, som kunne sætte pris på en kunstplakat? Det kan også være, at du går rigtig meget op i film og måske gerne vil have din yndlings filmplakat op at hænge? Der er rigtig mange muligheder, så det gælder bare om at undersøge, hvad der er at vælge imellem.

En stor og stilfuld plakat

I forhold til stil bør du også tænke lidt over, hvor stor din plakat skal være, og hvor meget den skal fylde på væggen. Hvis du har en meget minimalistisk stil og synes det bliver lidt for meget, hvis der er alverdens detaljer over det hele, så skal du måske overveje blot at købe en stor plakat, som kan pryde din væg - det kan eventuelt være i farver, der ikke larmer for meget.

På den måde får du nemlig udsmykket din væg med en flot og stilet plakat, uden at den kommer til at fylde for meget og tage opmærksomhed væk fra nogle af de andre detaljer, du har valgt at indrette med.

En hel plakatvæg

Hvis du ikke er så meget til det minimalistiske udtryk, som en enkelt stor plakat vil give, så kan du også vælge at gå i en helt anden retning og lave en hel væg med en masse forskellige plakater i mange størrelser og former.

Hvis du følger bare en lille smule med på de sociale medier, har du sikkert opdaget, at disse plakatvægge faktisk er blevet ret moderne. Her udvælger du en masse forskellige plakater, som eventuelt passer godt sammen i motiv, tema eller farvetoner - det kan selvfølgelig også være helt tilfældigt. Så skal de ellers bare hænges op på en måde, som du synes ser smart ud.

Denne måde at bruge plakaterne på kan give en rigtig fed og hjemlig effekt, og er helt perfekt for dig, som ikke har noget imod at fylde væggene godt ud, og som måske generelt har det godt med mange fine detaljer i hjemmet.

Ramme eller ej

Når du skal indrette med plakater, kan du også overveje, om det skal være med ramme eller ej. At hænge en plakat om uden en ramme er typisk noget, man ser på børne- eller teenageværelset, hvor rammer til plakaterne netop er noget, man begynder at gå op i, når man bliver lidt ældre.

Hvis man vælger at indramme sin plakat, giver det nemlig et mere gennemført udtryk, som heller ikke ser nær så rodet ud. Særligt hvis du gerne vil lave en plakatvæg med mange forskellige plakater, vil det give en rigtig flot effekt, hvis du også har indrammet billederne - så er det mere roligt at se på.

En smart farve på væggene

Et sidst tip til at indrette med plakater er, at du kan tænke lidt over selve baggrunden - altså væggen. For selvom det naturligvis er plakaten, der er i fokus, så skader det aldrig, hvis der er tænkt lidt over baggrunden.

Du kan eksempelvis male væggene i en farve, som indeholder en af plakatens farver? Så skaber du en rigtig fin rød tråd, som giver en rigtig flot og stilet effekt. Hvis du er mere eksperimenterende, kan du også bare male væggen i en vild farve, som du synes ser godt ud og hænge plakater op i mange forskellige farvetoner. Det handler om at prøve sig lidt frem, men det kan uden tvivl give en rigtig fed effekt med den rette farve på væggene.

Tre fremragende grunde til at shoppe en plakat online i stedet for i butik

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe din plakat på nettet - ellers havde vi ikke lavet rammen.dk. Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned - så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Der er altid en plakat til dig

Du har sikkert været i en butik for at købe et godt tilbud - kun for at finde ud af at produktet er blevet udsolgt. Så nu er turen til butikken spildt, og du må vende tomhændet hjem. Det sker ikke online. Her kan der godt blive udsolgt hos en enkelt butik, særligt hvis de har et godt tilbud, men det er stort set altid muligt at finde en forhandler der gerne vil sende en plakat til dig allerede i dag.

Bedre returret end ved køb i i butikkerne

Du har som minimum 14 dages returret når du handler på nettet, det er fastsat i loven. Det vil sige at fra det øjeblik din plakat kommer ind af døren har du 14 dage til at beslutte dig for om du vil beholde den eller om du (som regel for egen regning selvom en del webshops også tilbyder at betale returportoen) vil sende den tilbage og få pengene igen. Det er en del bedre end i detailhandlen hvor mange butikker godt nok også tilbyder 14 eller 30 dages returret, men hvor det ikke er et lovkrav.

Du kan stadig få personlig betjening når du handler online

Detailhanden har i lang tid slået på at dét de kunne tilbyde var rådgivning.

Jo bevares, webshops kan sælge varen billigere, men de kan ikke rådgive.

Sådan er det ikke længere. Langt de fleste webshops har i dag et telefonnummer hvor man kan ringe ind og få kompetent hjælp og vejedning inden man køber sin nye plakat - og modsat sælgerne i butikken er medarbejderen du snakker med ikke provisionslønnet, så du bliver heller ikke presset til at købe en dyrere model du ikke har brug for.

Måske vil du kunne lide

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden side juledekorationer.dk.

Ud over rammen.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på rammen.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 8.254 produkter fra mere end 101 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.817 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:04:02.

19
Produkttyper
8.254
Produkter
101
Forhandlere
8.817
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.