Du er landet på Rammen.dk, det helt rigtige sted at finde plakat. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plakat tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: A Little Lovely Company Plakat Vaskebjørn med egern

 • Dagens pris: 59,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79.95, nu kun 59,-.
  Du sparer 20 kr. / 26 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: A Little Lovely Company

Vores første anbefaling er “A Little Lovely Company Plakat Vaskebjørn med egern” fra mærket A Little Lovely Company.

Produktet er lige nu på tilbud hos Bydahlliving.dk hvor prisen er sat ned fra 79.95 til 59,- – en besparelse på 20 kr. / 26 %

Forhandlerens beskrivelse:
A Little Lovely Company poster.
Skøn plakat til børneværelset fra A Little Lovely Company, med vaskebjørn og egern i en skøn, gul farve. Passer perfekt til børneværelset, hvor der er stil og hygge.Magnetramme til ophæng medfølger ikke, men kan købes separ…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

2: A Little Lovely Company plakat Spøgelse

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 80.00, nu kun 69,-.
  Du sparer 11 kr. / 13 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: A Little Lovely Company

Anden anbefaling har vi fundet hos Bydahlliving.dk, hvor du kan købe A Little Lovely Company plakat Spøgelse til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
A Little Lovely Company BOO!Skøn spøgelse poster / børneplakat til værelset fra A Little Lovely Company, som passer så fint sammen med spøgelseslampen.Børneplakaten er i skønne pastelfarver, der giver hygge på værelset.Ophæng medfølger ikke, find den sepa…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

3: A Little Lovely Company plakat Dinosaurus

 • Dagens pris: 79,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 80.00, nu kun 79,-.
  Du sparer 1 kr. / 1 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: A Little Lovely Company

Næste anbefaling er “A Little Lovely Company plakat Dinosaurus”.

Dagens bedste tilbud på “A Little Lovely Company plakat Dinosaurus” har vi fundet hos Bydahlliving.dk hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
A Little Lovely Company DINO poster.
Hæng den fineste plakat fra A Little Lovely Company op på børneværelset.
Her med Dinosaur. Den fine plakat passer så fint sammen med alle de andre plakater og lamper fra A Little Lovely Company. Børneplakaten er i skøn…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

4: Livink – Plakat – Let today go your way A3

Produkt nummer 4 på vores “plakat-liste” er Livink – Plakat – Let today go your way A3 som du lige nu kan købe for 349,- hos Bydahlliving.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Poster / plakat fra Livink.Super fin plakat der passer perfekt til både drenge og pigeværelset men bestemt også til stuen.Grafisk tekst med fint ordspil der minder os om positivitet!Det er altid fint at hænge flere plakater sammen, det giver et fint spilS…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

5: Livink – Plakat – Be a hero A4

Forhandlerens beskrivelse:
Skøn poster / plakat fra Livink i sort / hvid.Husk det nu, altid at være en helt.Denne er så skøn til den seje dreng og den seje pige.Hæng gerne flere plakater sammen på væggen det giver så flot et udtryk.Find inspiration blandt vores andre plakater.Str A…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

6: Livink – Plakat – Be a hero A3

Sidste produkt på vores liste er Livink – Plakat – Be a hero A3 som vi har fundet til 349,- hos Bydahlliving.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Poster / plakat fra Livink.Husk altid, at være en helt!Lækker plakat, Passer så fint til den seje dreng, men bestemt også til den seje pige.Skøn plakat fra Livink i sort / hvid.Kvalitet: printet på  170 grams silkekvalitet.Str A3Find alle vores andre skøn…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste plakat i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse plakat:

Dyreste Plakat på listen er Antik Classic A Skilt til 50 x 70 cm plakat fra Skilte Gruppen med en pris på 1372.50. Billigste udvalgte Plakat er ViSSEVASSE Plakat Danmark – Møllen som du kan købe for 22.50 hos Parcellet. Forskellen på de to priser er 1350 kr. – de 6 Plakat vi har fundet koster i gennemsnit 6372.37 kr.
Ovenstående Plakat data og priser er hentet fra 15 butikker (Bydahlliving.dk, Proshave, Skilte Gruppen, KitchenOne.dk, Babysam.dk, Naturebaby.dk, ILVA, Parcellet, ModernHouse.dk, PRIK og STREG, Babadut.dk, Packhouse.dk, Den Intelligente Krop, Fenomen, Coop.dk). Alle Plakat tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plakat guides:

Fandt du ikke det rigtige Plakat blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plakat:

5 tips til at indrette med plakater

Synes du, at dine vægge trænger til et smart og personligt twist? De fleste går meget op i at gøre noget ud af den måde, de bor på. Man føler sig nemlig mere hjemme, hvis man også har gjort noget ud af personlig indretning, og derudover er det også noget æstetisk tilfredsstillende ved at bo pænt.

En meget simpel måde at gøre noget ud af indretningen på er ved at inddrage plakater. Uanset hvem man er, kan man nemlig finde en eller flere plakater, som passer perfekt ind i sin bolig – om man så er vild med farver og gang i den, eller om man er mere til den minimalistiske og klassiske stil, så skal der nok være nogle smukke plakater derude. Så se med her og få 5 gode tips til at indrette med plakater.

Personlig stil og smag er vigtig at tage højde for

Når du skal indrette med plakater, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du tager højde for din personlige smag og den måde, du generelt kan lide at indrette dig på. Plakater kan jo netop udtrykke en masse af din personlighed, så det er også vigtigt at vælge den helt rette.

Du kan eventuelt bruge lidt tid på at kigge på forskellige plakater, så du er helt sikker på, at du finder en, som er lige dig. Det kan være, at du er en kreativ type, som kunne sætte pris på en kunstplakat? Det kan også være, at du går rigtig meget op i film og måske gerne vil have din yndlings filmplakat op at hænge? Der er rigtig mange muligheder, så det gælder bare om at undersøge, hvad der er at vælge imellem.

En stor og stilfuld plakat

I forhold til stil bør du også tænke lidt over, hvor stor din plakat skal være, og hvor meget den skal fylde på væggen. Hvis du har en meget minimalistisk stil og synes det bliver lidt for meget, hvis der er alverdens detaljer over det hele, så skal du måske overveje blot at købe en stor plakat, som kan pryde din væg – det kan eventuelt være i farver, der ikke larmer for meget.

På den måde får du nemlig udsmykket din væg med en flot og stilet plakat, uden at den kommer til at fylde for meget og tage opmærksomhed væk fra nogle af de andre detaljer, du har valgt at indrette med.

En hel plakatvæg

Hvis du ikke er så meget til det minimalistiske udtryk, som en enkelt stor plakat vil give, så kan du også vælge at gå i en helt anden retning og lave en hel væg med en masse forskellige plakater i mange størrelser og former.

Hvis du følger bare en lille smule med på de sociale medier, har du sikkert opdaget, at disse plakatvægge faktisk er blevet ret moderne. Her udvælger du en masse forskellige plakater, som eventuelt passer godt sammen i motiv, tema eller farvetoner – det kan selvfølgelig også være helt tilfældigt. Så skal de ellers bare hænges op på en måde, som du synes ser smart ud.

Denne måde at bruge plakaterne på kan give en rigtig fed og hjemlig effekt, og er helt perfekt for dig, som ikke har noget imod at fylde væggene godt ud, og som måske generelt har det godt med mange fine detaljer i hjemmet.

Ramme eller ej

Når du skal indrette med plakater, kan du også overveje, om det skal være med ramme eller ej. At hænge en plakat om uden en ramme er typisk noget, man ser på børne- eller teenageværelset, hvor rammer til plakaterne netop er noget, man begynder at gå op i, når man bliver lidt ældre.

Hvis man vælger at indramme sin plakat, giver det nemlig et mere gennemført udtryk, som heller ikke ser nær så rodet ud. Særligt hvis du gerne vil lave en plakatvæg med mange forskellige plakater, vil det give en rigtig flot effekt, hvis du også har indrammet billederne – så er det mere roligt at se på.

En smart farve på væggene

Et sidst tip til at indrette med plakater er, at du kan tænke lidt over selve baggrunden – altså væggen. For selvom det naturligvis er plakaten, der er i fokus, så skader det aldrig, hvis der er tænkt lidt over baggrunden.

Du kan eksempelvis male væggene i en farve, som indeholder en af plakatens farver? Så skaber du en rigtig fin rød tråd, som giver en rigtig flot og stilet effekt. Hvis du er mere eksperimenterende, kan du også bare male væggen i en vild farve, som du synes ser godt ud og hænge plakater op i mange forskellige farvetoner. Det handler om at prøve sig lidt frem, men det kan uden tvivl give en rigtig fed effekt med den rette farve på væggene.

Tre fremragende grunde til at shoppe en plakat online i stedet for i butik

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe din plakat på nettet – ellers havde vi ikke lavet rammen.dk. Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned – så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Der er altid en plakat til dig

Du har sikkert været i en butik for at købe et godt tilbud – kun for at finde ud af at produktet er blevet udsolgt. Så nu er turen til butikken spildt, og du må vende tomhændet hjem. Det sker ikke online. Her kan der godt blive udsolgt hos en enkelt butik, særligt hvis de har et godt tilbud, men det er stort set altid muligt at finde en forhandler der gerne vil sende en plakat til dig allerede i dag.

Bedre returret end ved køb i i butikkerne

Du har som minimum 14 dages returret når du handler på nettet, det er fastsat i loven. Det vil sige at fra det øjeblik din plakat kommer ind af døren har du 14 dage til at beslutte dig for om du vil beholde den eller om du (som regel for egen regning selvom en del webshops også tilbyder at betale returportoen) vil sende den tilbage og få pengene igen. Det er en del bedre end i detailhandlen hvor mange butikker godt nok også tilbyder 14 eller 30 dages returret, men hvor det ikke er et lovkrav.

Du kan stadig få personlig betjening når du handler online

Detailhanden har i lang tid slået på at dét de kunne tilbyde var rådgivning.

Jo bevares, webshops kan sælge varen billigere, men de kan ikke rådgive.

Sådan er det ikke længere. Langt de fleste webshops har i dag et telefonnummer hvor man kan ringe ind og få kompetent hjælp og vejedning inden man køber sin nye plakat – og modsat sælgerne i butikken er medarbejderen du snakker med ikke provisionslønnet, så du bliver heller ikke presset til at købe en dyrere model du ikke har brug for.

Måske vil du kunne lide

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden side juledekorationer.dk.

Ud over rammen.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Måske kan du også lide:

Her på Rammen.dk skriver vi ikke kun om Plakat – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: